пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Голова райдержадміністрації Сергій Матяшук відвідав відділення дитячої лікарні та вручив дітям подарунки від Святого Миколая…

Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива.
Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.
Давно стало гарною традицією в день святого Миколая дарувати дітям подарунки і в нашому районі. Не став винятком і цей рік.
19 грудня, у день святого Миколая Чудотворця, голова райдержадміністрації Сергій Матяшук спільно з головою Ковельської молодіжної громадської організації «Ф.О.М.А.» Юрієм Кондратовичем відвідали відділення дитячої  лікарні, де лікують маленьких пацієнтів.
Голова райдержадміністрації Сергій Матяшук побажав  малечі  швидкого одужання, рости слухняними на радість матерям і батькам. Висловив сподівання, що завдячуючи фаховості медичних працівників всі дітки скоро будуть вдома чекати новорічних свят, а також запевнив, що турбота про них, захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов’язків.
Саме такі пріоритети державної політики  передбачені у нових  соціальних ініціативах Президента України, в центрі яких – дитина та забезпечення її основних потреб.
Для продовження святкового настрою всім діткам були вручені солодкі подарунки. Під час візиту Сергій Васильович поспілкувався з медичним персоналом лікувального закладу, поцікавився проблемними питаннями та вислухав їх пропозиції.
DSC_1518   IMG_0527

Немає коментарів:

Дописати коментар