пʼятницю, 13 грудня 2013 р.

Сергій Матяшук відвідав підприємство ПАТ «Ковельмолоко»

11 грудня голова райдержадміністрації Сергій Матяшук побував на підприємстві ПАТ «Ковельмолоко» – одному з великих молокопереробних підприємств України.
Керівник виконавчої влади району провів зустріч  з директором підприємства Дмитром Башком, який  розповів про становлення молокозаводу від дня його введення в експлуатацію до сьогоднішнього.
За словами керівника, нині на підприємстві працює 550 людей, в тому числі і заготівельники молока, які введені у штат. Від 250 постачальників із Ковельщини та Волинської, сусідніх областей влітку отримує завод до 100 тонн сировини на добу, нині лише до 30 тонн молока.молоко2
Дане підприємство займається заготівлею і переробкою молока, виробництвом з нього продукції. Обговорили питання зайнятості, створення нових робочих місць, асортименту продукції, якості, її змоги конкурувати з іншими виробниками,  здачі молока сільськогосподарськими підприємствами району, забезпечення сировиною, окреслили перспективи подальшого розвитку, зупинилися і на проблемних питаннях.
«Вирішення проблеми зайнятості в районі – це  ключове завдання  влади, результат реалізації завдань Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць», – наголосив Сергій Матяшук. Керівник району формулюванням завдань не обмежився, він також пропонував шляхи вирішення порушених проблем.
Підприємство нарощує виробничі потужності, придбано нове сучасне обладнання, проведено модернізацію існуючих цехів, має численні нагороди Всеукраїнських та обласних конкурсів щодо якості продукції. На підприємстві  слідкують за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, а тому відразу ж одягнули гостей в спеціальний одяг.
молоко1
На даному молокопереробному заводі все автоматизовано, в цехах людей майже немає. Сергій Матяшук та Дмитро Башко оглянули сучасне виробництво, цехи, на власні очі прослідкували за процесом переробки цільного, незбираного молока, ознайомилися з  виробництвом м’яких кисломолочних сирів,  виробництвом глазурованих солодких сирків та йогуртів. Голова райдержадміністрації Сергій Матяшук спостерігав як працівники «Ковельмолоко» вмить діставати вже готові до споживання корисні продукти, оглянув технологічні лінії виробництва Польщі та Данії, які встановлені в сучасних цехах.
 Молокопереробний завод відіграє важливу роль в економіці району та забезпеченні населення продуктами. Збереження постійного асортименту, постачання свіжих продуктів, розробка інноваційних продуктів – всі ці питання відносяться до найбільш важливих пунктів програми діяльності підприємства.

Немає коментарів:

Дописати коментар