вівторок, 26 листопада 2013 р.

ТзОВ «Укрдорс» – приклад соціально відповідального підприємства…

Приватне підприємство «Двері Білорусії» – відома компанія з виробництва та продажу міжкімнатних дверей, представництво якої  в Україні здійснює діяльність з жовтня 2005 року. Вона представляє ряд провідних фабрик Білорусії та Росії, її продукція поставляється в країни Балтії, Росії та Казахстану. На сьогодні, має представників у всіх регіонах України. Ковельщина також увійшла в цей перелік, адже ідеально підходить для інвестування та розвитку бізнесу, так як розташована у вигідному географічному положенні, є можливість залучення необхідної кількості трудових ресурсів, наявна дієва співпраця з владою.
DSCF3446Викупивши корпоративні права на ТзОВ “Укрбрус”, перейменувавши його на “Укрдорс”, “Двері Білорусії” розпочали нову сторінку в історії цього підприємства у Люблинці.
Сьогодні голова райдержадміністрації Сергій Матяшук, заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля відвідали дане підприємство та ознайомилися з його виробництвом. За словами директора ТзОВ «Укрдорс» Ростислава Сиротюка, на підприємстві було повністю оновлено виробництво: закуплені високотехнологічні деревообробні італійські та німецькі верстати, якими оснащено сучасні цехи підприємства, збудовані сушильні камери. Задля нарощування потужності виробництва створений лісопильний комплекс. В цехах підприємства встановлене сучасне комп’ютеризоване обладнання.
При спілкуванні з трудовим колективом керівник виконавчої влади району поцікавився умовами роботи, заробітною платою. Люди дякували керівництву підприємства за хороші умови праці. За роки діяльності підприємства зроблено чимало для працюючих: забезпечено спецодягом, облаштовано куточки відпочинку, роздягальні, душові кабіни, закуплено високотехнологічне обладнання, відкрито їдальню, працює пункт охорони здоров’я, Для дозвілля облаштовано кімнату для гри у теніс, у планах – відкриття спортзалу. Працюючі забезпечуються санітарно-курортними путівками. Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника  становить 2086 грн. На території підприємства побудована капличка, де проходять богослужіння.
Нині ТзОВ «Укрдорс» має власне високотехнологічне виробництво міжкімнатних дверей. Голова райдержадміністрації Сергій Матяшук поцікавився сплатою податків, кількістю працюючих. «На підприємстві працює 253 особи. Із розширенням обсягів виробництва їх кількість збільшуватиметься. При підборі кадрів віддається перевага молодим людям. За 10 місяців 2013 року сплачено:податків – 4375,5 тис. грн»,  – долучився до розмови директор ТзОВ «Укрдорс» Ростислав Сиротюк. За словами керівника, на початкових стадіях діяльності підприємства було досить важко налагодити системну роботу, віднайти фахових спеціалістів. «Найголовніше для якісної роботи – виростити потрібні кадри. На сьогодні маємо компетентний колектив», – продовжив він.
Ростислав Сиротюк провів екскурсію по підприємству, де ознайомили із тонкощами технологічного процесу та участі в ньому працівників. Керівник районної влади пересвідчився не тільки в гідних умовах праці, створенні хороших умов для проведення дозвілля працівників, але й у. соціальній спрямованості підприємства. Для прикладу, підприємство фінансово підтримує молодіжну футбольну команду смт. Люблинець, надає допомогу місцевій школі. В цьому році придбали слухові апарати на 5 тис.грн. для членів Ковельської територіальної організації УТОГ, надали матеріальну допомогу для учасників бойових дій, які проживають в районі, сприяють виконанню соціальних програм по  Люблинецькій  селищній раді. Сергій Матяшук позитивно відгукнувся про діяльність підприємства ТзОВ «Укрдорс» на теренах району. Це підприємство інвестує у вітчизняний бізнес, сплачує вчасно податки, забезпечує підтримку соціального розвитку селища Люблинець, створює робочі місця для наших жителів та виплачує достойну, легальну заробітну плату, є прикладом результативної роботи. Торік воно перерахувало більше мільйона гривень бюджетних і позабюджетних платежів, а це солідна підтримка для здійснення соціальних програм на території громади не тільки Люблинецької селищної ради, а й Ковельського району. Експорт продукції склав 49,6 млн. грн..
«Український бізнес має бути соціально відповідальним, – на цьому наголошує Президент України. Саме на досвіді цього успішного підприємства  ми бачимо, що і бізнес, і влада працюють спільно, де влада створює умови, а бізнес, крім сплати податків і зборів у державну скарбницю, добровільно бере на себе деякі зобов’язання. Це дозволяє вирішити проблеми, з якими ні територіальна громада, ні влада не можуть впоратися самостійно», – звернув увагу Сергій Матяшук.
Під час заходу учасники переконалися, що ТзОВ «Укрдорс» з іноземними інвестиціями ПП «Двері Білорусії» є соціально відповідальним підприємством та є  прикладом для інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар